Snel en makkelijk registreren.

Bezoekersregistratie met creativiteit en techniek

Geeft aan waar de evenementen staan.

deDiensten

deRegistratiebalie is gespecialiseerd in het gehele uitnodigingstraject van evenementen. Wij denken mee en werken niet met standaard oplossingen maar hebben voor elk evenement de oplossing op maat.

Dit zorgt ervoor dat wij altijd aansluiten op de visie van de organisatie. Wil een organisatie graag zelf een of meerdere onderdelen in het traject verzorgen? Geen probleem, wij passen ons aan.

Uw evenement online

Uw evenement online brengen kan op vele manieren. Afhankelijk van het evenement, de doelgroep en de mogelijkheden. Heeft u al een online platform waarbinnen het evenement aandacht krijgt of wilt u dat het evenement een eigen website krijgt? Hoe past u social media toe? deRegistratiebalie kan de oplossing verzorgen die het beste bij u past. De online klantomgeving van deRegistratiebalie geeft de organisatie inzicht in- en beheer over het evenement. U weet precies wie er is uitgenodigd en is ingeschreven, kunt zelf bezoekers uitnodigen en uw eventpartners/sponsoren/exposanten deze mogelijkheid geven. De organisatie behoudt het overzicht via de klantomgeving.

Uitnodigen

Hoe worden de bezoekers benaderd, gaan er uitnodigingen per mail of post verstuurd worden? Zijn er Event partners die hun relaties uitnodigen? Wilt u met behulp van tell-a-friend meer bekendheid aan het evenement geven? Ook zijn er mogelijkheden om uw eventpartners/sponsoren/standhouders te betrekken in het uitnodigingstraject. Dit versterkt de betrokkenheid met het evenement en biedt vele kansen voor de organisatie.

Registratieproces

Het registratieproces is meer dan een naam en e-mailadres vragen. Samen met de organisatie bespreken we de wensen en eisen. Hebben we te maken met verschillende bezoekersgroepen? Is het evenement betaald en zijn er kortingen van toepassing? Wilt u tijdens de registratie de mogelijkheid geven voor deel-programma’s, workshops en sessies in te schrijven? Wilt u de mogelijkheid dat eventpartners hun relaties uitnodigen? Kortom: Het registratieproces is geen product in een online winkelwagentje. Wij maken het registratieproces voor elke bezoeker overzichtelijk. Uiteraard krijgt de bezoeker direct na registratie een bevestiging via de mail. En de organisatie heeft 100% inzicht en controle via de klantomgeving.

Toegangsbewijzen

Wij verzorgen voor u de verzending van de toegangsbewijzen. Afhankelijk van de wensen kunnen we gepersonaliseerde brieven voorzien van toegangsbewijs en naambadge of een E-Ticket verzorgen. Alles volledig in de stijl van uw evenement met de uitstraling die u wenst. Onze naambadges zijn uniek in de markt en worden on-demand 100% gepersonaliseerd gemaakt. Dit geeft uitgebreide mogelijkheden waarmee u uw evenement uniek maakt.

Ontvangst

Niets is vervelender dan rijen aan de ingang en een onpersoonlijke ontvangst. De eerste indruk moet de bezoeker een welkom gevoel geven. Wij staan aan de ingang en zijn uw visitekaartje. Wij heten de gasten welkom terwijl wij de toegangscontrole uitvoeren. Uiteraard ontvangen wij ook uw vips en sprekers. Wij berichten u als deze personen binnen zijn. U hoeft dus niet zelf aan de ingang te wachten maar kunt uw aandacht op andere zaken vestigen. Wij hebben professionele hostesses maar u kunt natuurlijk ook eigen mensen inzetten. Bij elk Event is een technisch persoon van deRegistratiebalie aanwezig als supervisor zodat u de ontvangst op alle gebied gerust aan ons kunt overlaten.

Evaluatie

Terugblikken op een evenement is leuk maar ook zinvol. Het meten van de meningen van uw gasten, bezoekers, standhouders en eventpartners geven input naar een volgend evenement of de management informatie die belangrijk is voor het verdere proces. Wij sturen een “bedankt voor uw bezoek” mail met daaraan gekoppeld een evaluatieformulier. Uiteraard krijgen de verschillende bezoekersgroepen verschillende evaluatievragen. Na afloop van de evaluatie kunt u nog hand-outs of andere informatie ter beschikking stellen. Vergeet ook de no-show groep niet! Deze groep kan mogelijk ook bruikbare informatie opleveren.