Snel en makkelijk registreren.

Bezoekersregistratie met creativiteit en techniek

Wie zijn wij

Senior Webdeveloper – PHP programmeur
(Part-/Fulltime)

deRegistratiebalie is specialist in het opzetten en begeleiden van ticketing- trajecten en bezoekersregistratie van beurzen, congressen, festivals en andere evenementen. Elk evenement is anders en verdient een maatwerkoplossing van uitnodiging tot evaluatie. Tot onze klantenkring mogen wij o.a. rekenen: de PostcodeLoterij, PWC, EventBranche en diverse vakbeurzen.

We zoeken:
Door het toenemende aantal opdrachten en klanten gaan wij ons team uitbreiden met een proactieve ontwikkelaar die technisch ervaring heeft met het bouwen van zowel front- als backend webapplicaties. Iemand met 3+ jaar aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen van (complexe) projecten in PHP, HTML, CSS, JavaScript en MySQL. Grafische kennis en kennis van Wordpress zijn een pré.

De opleiding is minder belangrijk dan werkervaring, maar speelt zeker een rol (een HBO werk- en denkniveau is gewenst). Je krijgt grote vrijheid in je werk dus we zijn op zoek naar iemand die daar goed mee om kan gaan. We zijn een kleine organisatie en jouw inbreng is dan ook belangrijk. Onze ideale kandidaat is ambitieus en denkt in oplossingen.

Tot je algemene kenmerken mag je een grote selectie uit de volgende steekwoorden rekenen: teamspeler, communicatief, zelfstandig, flexibel, klant- gerichte houding, initiatiefrijk, hoog probleem oplossend vermogen, gedrevenheid en (zelf)kritisch.

Wij bieden:
Afhankelijk van je situatie, is het mogelijk zowel part- als fulltime te werken. Daarnaast bieden we een marktconform salaris in een afwisselende en informele werkomgeving binnen een groeiende organisatie, met ruimte voor eigen inbreng. De communicatielijnen zijn kort en direct.

Interesse? Mail je CV en motivatie naar:

edwin@deRegistratiebalie.nl t.a.v. Edwin Hendriks o.v.v. Sollicitatie Senior Webdeveloper