Snel en makkelijk registreren.

Bezoekersregistratie met creativiteit en techniek

Geeft aan waar de evenementen staan.

deWerkwijze

De werkwijze van deRegistratiebalie is afhankelijk van uw werkwijze. Niet u maar wij passen ons aan! Een goede samenwerking geeft de beste resultaten.

Uiteraard zullen wij met onze kennis en ervaring meedenken en adviseren maar wij zullen altijd aansluiten op uw wensen en eisen. Wij werken niet met standaard oplossingen en hebben het complete pakket tools in huis ontwikkeld. Daarnaast stoppen de ontwikkelingen niet en zijn wij dus zeer flexibel. Vandaar ook onze stelling dat wij standaard een maatwerkoplossing leveren.

Compleet en Modulair

Wij leveren een compleet pakket van online tools voor en rond deelnemersregistratie aan evenementen. In onze klantomgeving is echter alles modulair opgebouwd. Wilt u dus een deel van het traject zelf verzorgen? Geen probleem! Wij sluiten onze diensten hierop aan.

Klantomgeving

De basis van ons systeem is onze klantomgeving waarin de organisatie overzicht en beheer heeft over de evenementen. U kunt heel veel zelf regelen en sturen maar u heeft ook de mogelijkheid aanpassingen en wijzigingen via onze support medewerkers te laten verlopen. Zo kunt u gewoon verder met de organisatie van het evenement en hoeft u zich niet met technische zaken bezig te houden.

Korte lijnen

Wij werken met korte lijnen. U werkt samen met een vaste contactpersoon die met u meedenkt en zo onderdeel van uw eventteam wordt.

Leveren van meerwaarde

Samen met onze klanten zoeken wij naar meerwaarde voor het evenement. Te denken valt aan datascanners voor exposanten, presentielijsten met handtekeningcontrole, spel- en quizelementen en de digitale congrestas voor bezoekers.