Snel en makkelijk registreren.

Bezoekersregistratie met creativiteit en techniek

Wie zijn wij
Geeft aan waar de evenementen staan.

deRegistratiebalie

Na hun afgeronde studie Telematica aan de Hogeschool van Utrecht zijn Edwin Hendriks en Jan Makkink hun eigen weg gegaan en deden zij ervaring op in verschillende bedrijfstakken.

In een tijd dat IT onder grote druk stond is in 2003 care4solutions ontstaan. De visie om IT niet als doel te zien maar te zorgen voor oplossingen bleek al snel aan te slaan. Zorgen voor voldoende eigen kennis en waarnodig aanvullende expertise van andere bedrijven gebruiken om een klant van A tot Z te helpen. Vanuit de praktijk kwam al snel de vraag om mee te denken over een registratiesystemen voor bezoekers.

Met de wensen van deze klanten en eigen ervaringen van lage wachtrijen, niet klaarliggende badges, wijzigende programma's enz., is een begin gemaakt met een registratiesysteem voor bezoekers aan evenementen. Het ontwikkelde systeem bleek zo aan te slaan dat meerdere partijen interesse toonde in het systeem. Uitgangspunt van het ontwikkelde systeem is namelijk dat het voordelen heeft voor de organisatie, de exposanten/sponsoren en de bezoekers.

In samenspraak met de klanten van het eerste uur is het systeem steeds verder ontwikkeld en is besloten het product onder een eigen naam, deRegistratiebalie, in de markt te zetten.

Omdat het systeem geheel in eigen beheer is ontwikkeld is het 100% flexibel en is alles technisch mogelijk. Uiteraard zijn er ook standaardoplossingen mogelijk.